Dizi Haberleri

İkimizin Sırrı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu! Oyuncu Kadrosu

İkimizin Sırrı dizisi oyuncuları kimler? Konusu ne? Hangi diziden uyarlandı? İlk tanıtım videosu yayınlanan yeni dizi İkimizin Sırrı yakında atv’de başlıyor. Bu nedenle dizinin oyuncu kadrosu içerisinde hangi isimlerin olduğu merak edilmeye başlandı. Bizler de sizler için konu hakkındaki ayrıntıları bir araya getirdik. Dilerseniz aşağıdaki videomuzdan, dilerseniz yazıya devam ederek aradığınız soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz.

İkimizi Sırrı Tanıtım https://youtu.be/jya87LP1ImM

İkimizin Sırrı Dizisi Oyuncuları

Senaryosunu Özen Yula’nın yazdığı, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı İkimizin Sırrı dizisi, Üs Yapım’ın atv için hazırladığı yeni dizidir.
İkimizin Sırrı dizisi birçok ödüle layık görülen, izlenme rekorları kıran ve 16 bölümden oluşan Marriage Contract isimli Kore dizisinden uyarlandı.
Aras Aydın, Leyla Feray ve Bestemsu Özdemir’in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi isimler bulunuyor.

Konusu

Dizinin konusu ise şu şekilde.
Dizide kocasını bir trafik kazasında kaybeden bir kadının, çocuğunu tek başına büyütmek için verdiği büyük mücadele anlatılacak.
Beynindeki tümör nedeniyle ölüme adım adım yaklaşan anne bu sırada bir adamla tanışır ve kızının vasisi olması için onunla bir evlilik sözleşmesi imzalar.
Fakat tanıştığı adamın da ondan bir isteği olacaktır.
İlk tanıtımı yayınlanan dizinin Temmuz ayının sonlarına doğru ekranlarda olması bekleniyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

2 thoughts on “İkimizin Sırrı Dizisi Oyuncuları Ve Konusu! Oyuncu Kadrosu

  • makbule

    Aslında yapmak istemedim. Ama bana gına geldi.Bizim senaristler artık üretemiyorlar.Bu kore dizisin-den bir alıntı.Baş karakterin isteyeceği şey annesi için karaciğer nakli değil mi? birde kız hastalığını söylemeyecek değil mi? Lütfen yabancı ülkeler bizden alıntı yapsın bizler değil taklitlerden sıkıldım.
    İyi çalışmalar

  • makbule

    Kore dizinin adını söylemeyi unuttum. Gerçi siz biliyorsunuz ama… ” Marriage Contract “

Yorumlar kapatıldı.