Dizi Haberleri

Masumiyet 4. Bölüm Full İzle! 5. Bölümde Neler Olacak?

 Masumiyet 4. Bölüm yayınlandı! Peki dizi YouTube platformunda tek parça yayınlanıyor mu? Nereden kesintisiz, full ve HD kalitede izlenebilir? Masumiyet 5. Bölüm fragmanı da merakla bekleniyor… Masumiyet dizisinin son bölümünü HD izlemek ve gelecek bölümde neler olduğunu öğrenmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Masumiyet Full Tek Parça İzle!

Masumiyet dizisinin son bölümüne FOX TV resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet 4. Bölüm Full İzle!

İzleyicilerden büyük beğeni toplayan ve ekranlara gelen ilk üç bölümü de oldukça etkileyici sahneler içeren FOX Tv’nin başarılı yapımı “Masumiyet” bir kez daha hepimizin yüreklerine dokundu. Şiddet mağduru bir kadının hikâyesini konu edinen ve birbiri ardına yaşadığı zorlukları bütün çıplaklığıyla ele alan dizinin, günümüzde yaşanan bu tür acı olayların insanların hayatlarını ne denli alt üst ettiği gerçeğini ortaya koyması hepimiz için âdeta bir ders niteliği taşıyor.

17 Mart 2021 salı akşamı dördüncü bölümü yayınlanan dizi işte tam da bu ders niteliğindeki gerçeklere vurgu yapıyor. Peki gelecek hafta yeni bölümde neler olacak? Hangi hiç beklenmedik sürpriz gelişmelere tanık olacağız? Bizleri neler bekliyor?

Masumiyet 5. Bölüm Fragman – (Dizi Analiz)

5. bölümde Bahar desteğini hiçbir zaman yanında göremediği kocasından ayrılmak isteyecek. Ela kendisine yaptıkları ve yaşattıkları için İlker’ i asla ama asla affetmeyecek ve her ne olursa olsun intikamını alabilmek için hep mücadele edecek. İlker, hiçbir ceza almadan annesinin ve elbette ILGAZ ailesinin akıl almaz süper gücü sayesinde kurtulacak. Bu durum Ela’nın annesi Bahar Hanım’ı iyiden iyiye çileden çıkaracak.

Hale’nin babası Orhun Bey ve Ela’nın annesi Bahar Hanım kendi kızlarını bütün bu kötülüklerden koruyabilmek adına güç birliği yapacak. Bu durum Bahar Hanım’ın ve Orhun Bey’in ister istemez duygusal anlamda da yakınlaşmalarına sebep olacak. Bir sonraki hafta olayların dolu dizgin ilerlediği muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor olacak. Hepimize iyi seyirler.