Haberler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. Bölüm İzle! 56. Bölümde Neler Olacak? Dizi Analiz

Yayın hayatına başladığı 14 Eylül 2019 tarihinden bu yana Show Tv’de ekranlara gelen ve cumartesi akşamlarının vazgeçilmez komedi dizisi halini alan “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” 55. bölümüyle biz sevenlerinin karşısına çıktı. Yine bir an bile heyecan eksik olmadı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. Bölüm İzle!

https://www.showtv.com.tr/programlar/tanitim/kuzey-yildizi-ilk-ask/2595

Peki Kuzey Yıldızı dizisinde 56. bölümde neler olacak? Gelecek hafta bizi hangi sürpriz gelişmeler bekliyor? Gelin isterseniz hep birlikte olacaklara bir göz atalım.

Yıldız’ın olaya müdahale etmesiyle sanki sihirli bir el dokunmuşçasına bütün kaygılar bir anda sona erecek. Yıldız ve Kuzey arasındaki sürtüşmeler ise yine kaldığı yerden son sürat devam edecek. Nahide ve Sefer arasındaki tatsızlık bitecek ve sıcacık yuvalarına geri dönecekler. Nahide Sefer’e karşı mahcup olacak fakat Sefer’e karşı kızgınlığı da bir türlü geçmek bilmeyecek. Feride ve Mete birbirini seviyor ve duyguları karşılıklı ancak bu duyguları ne zaman aşka dönüşecek kestirmek güç doğrusu. Halil’in de Feride’den hoşlandığı gerçeğini göz ardı etmemek gerekir. Zira Halil Feride’nin peşini kolay kolay bırakacağa benzemiyor ve Feride’yi elde edebilmek için de ne varsa yapacak gibi gözüküyor. Sabırsızlıkla beklediğimiz “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinin yeni bölümünde görüşmek üzere.