Kimdir

Doğduğun Ev Kaderindir Ömer Kim? Muhammed Fatih Ayhan Kimdir? Nereli?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Peki Burhan’ın baş adamı olan Ömer karakteri aslında kim? Gerçek adı ile Muhammed Fatih Ayhan kimdir ve nereli? Vikipedi bilgileri. Hayatı. Kaç yaşında? Boyu, burcu ve kilosu. İnstagram adresi. Hakkında bilgiler içeren ayrıntılı biyografisi.

Muhammed Fatih Ayhan Biyografi

Muhammed Fatih Ayhan Kimdir?

Muhammed Fatih Ayhan 14 Ağustos 1995’te Yalova’da doğdu.
İlkokul, ortaokul ve liseyi Yalova’da tamamladı. Ayrıca Yalova Üniversitesi’nde eğitim aldı.

Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duyan genç yetenek hedefini gerçekleştirmek üzere ilk etapta at binicilik eğitimi ve aksiyon üzerine eğitimler aldı.
Sonrasında Ayşe Direkoğlu, Yudum Erdem gibi isimlerle çalıştı ve Cüneyt Sayıl’dan kamera önü oyunculuğu eğitimleri aldı.

Girdiği deneme çekimlerinde yeteneğini ispatlayan oyuncu, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini ‘Türkler Geliyor’ isimli sinema filminde ‘Akıncı Ali’ karakterini canlandırarak gerçekleştirdi.
Ardından TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Burhan’ın en yakın adamı olan ‘Ömer’ karakterine hayat verdi.
İlk dizisi olmasına rağmen umut vaat eden genç oyuncunun menajerliğini İlker Bilgi & Cüneyt Sayıl yapıyor.
Halen oyunculuk eğitimlerini almaya devam ediyor.


Muhammed Fatih Ayhan Boyu, Burcu Ve Kilosu

Yalova Çınarcık’ta Müptela Cafe & Restoran isimli bir işletmesi bulunan aynı zamanda inşaat sektöründe de çeşitli işlerle meşgul olan Muhammed Fatih Ayhan Yalova’nın genç girişimcilerindendir.
Aslen Yalova Çınarcıklıdır ve yaşantısını da halen memleketinde sürdürmektedir.
Bekardır. Aslan burcudur. 1.88 boyunda ve 83 kilodur. Doğa ile başbaşa kalmayı, kayak yapmayı ve ata binmeyi çok seviyor.
İnstagram’ı aktif şekilde kullanmaktadır ve bu yazının hazırlandığı an itibarı ile hesabında 30.400 takipçisi bulunuyor.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/muhammedfatihayhan/