Kimdir

Mert Carim Kimdir Nereli? Kaç Yaşında? İnstagram Adresi Ne? Tövbeler Olsun Sinan Horanta Kim?

TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Tövbeler olsun dizisindeki Sinan Horanta gerçekte kim? Mert Carim kimdir nereli? Oynadığı dizileri ve filmleri neler? Kaç yaşında? Boyu, burcu ve kilosu nedir? Facebook, İnstagram ve Twitter adresi ne? Bilinmeyen hayatı konulu biyografi yazısı.

(Dilerseniz bu yazıya video biyografi şeklinde Serhat Uzunkök YouTube kanalından da ulaşabilirsiniz)

Video linki https://youtu.be/EYUA8_UUdzM

Mert Carim Biyografisi

Mert Carim Kimdir? Nereli? Boyu, Burcu, Kilosu

Mert Carim oyuncu ve müzisyendir.
9 Kasım 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Üsküdar Anadolu Lisesi mezunudur.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de Klasik Türk Müziği ve oyunculuk okumuştur.

Müzik sever bir ailede büyüyen Mert Carim’in müziğe olan ilgisi 2 yaşındayken kendisine hediye olarak alınan mini darbuka ile başlamış.
Çok küçük yaşlarda okul koroları ve çeşitli müzik gruplarında davul, darbuka, bongo gibi vurmalı çalgılar çalmaya başlamış.
Müzisyen ve besteci kimliğiyle dikkat çeken sanatçı oyun müzikleri de yapmıştır.

“Temel Üç Güdü” adlı tiyatro oyununda başrolde yer alan Mert Carim, 2015 yılında “Fosforlu Cevriye” adlı müzikalde rol almıştır.
“Kış Düşmeden” “Senden Sonra” ve İstirhamım Olur adlı şarkılarıyla büyük beğeni alan oyuncunun sesi de oyunculuğu gibi büyük beğeni almaktadır.

2016’da Osman Sınav imzalı “Şahane Damat” dizisinde Tufan karakteriyle dikkat çeken oyuncu, 2017’de yine Osman Sınav yapımı TRT 1 dizisi “Yalaza” dizisinde rol almıştır ve dizide Oral Abi karakterine hayat vermiştir.

2015’te de “Delibal” adlı sinema filminde Ahmet rolüyle büyük beğeni alan oyuncu günümüzde TRT1 ekranlarında yayınlanan, Tövbeler Olsun dizisinde Sinan Horanta karakterine hayat vermektedir.
Yaşantısını İstanbul’da sürdüren sanatçı aslen Selanik’lidir. Akrep burcudur. 75 kilodur ve 1.77 boyundadır.

Duygusal bir yapıya sahiptir ve şarkı sözleri de yazmaktadır. Gökhan Türkmen’le yakın arkadaş olan Mert Carim, çok sık olmasa da Facebook, Twitter ve İnstagram kullanıyor,
GTR Müzik Produksiyon YouTube kanalında şarkıları yayınlanıyor.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/mertcarim/

Twitter Adresi https://twitter.com/mrtcrm1