Kimdir

Sarp Can Köroğlu Kimdir? (BAY YANLIŞ Serdar Öztürk)

Bay Yanlış dizisinde Serdar Öztürk karakterini canlandıran Sarp Can Köroğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Boy, kilo ve burcu nedir? İnstagram hesabı ve Twitter hesabı var mı? Kaç takipçisi var? Bugüne kadar hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? Ayrıntılar ve daha fazlası biyografi yazımızda.

Oyuncu Sarp Can Köroğlu Kimdir? (Bay Yanlış Dizisi Serdar Öztürk)

Sarp Can Köroğlu 14 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul-Şişli’de doğdu.
Liseyi Bolu’da okudu. Lise bittikten sonra İstanbul’a taşındı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde okumaya başladı.

Akademi 35 buçuk’ta kısa süreli bir oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ‘Elde Var Hayat’ dizisi ile 2010 yılında oyunculuğa başladı.

Daha sonra 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde Bülent karakteri ile seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu, bu dizide gösterdiği performansıyla izleyicinin takdirini topladı. Bu başarısının ardından eğitimine devam eden ve dizilere ara veren Sarp Can Köroğlu 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ile tekrar setlere geri döndü.

Ardından, Güneşin Kızları ve Paramparça dizilerinde rol aldı.
2017 yılında “Damat Takımı” isimli sinema filminde yer aldı.
2018’de Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu ve Kemal karakterine hayat verdi.
Son olarak ise Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu ve Serdar Öztürk karakterine hayat verdi.

Sarp Can Köroğlu Boyu, Kilosu Ve Burcu Nedir?

Oyuncu olduğu için merak edilen şu klasik bilgileri de verelim. Yakışıklı oyuncu yengeç burcudur, 1.90 boyunda ve 85 kilodur.
Gaye Sökmen Ajansı ile çalışmaktadır.

İnstagram’ı ve Twitter’ı sıklıkla kullanan başarılı oyuncunun, resmi İnstagram hesabında bu yazının hazırlandığı esnada 600 bin takipçisi bulunmaktadır.

Sarp Can Köroğlu İnstagramı
Sarp Can Köroğlu İnstagram hesabı
Sen Çal Kapımı Deniz Kim? Sarp Can Köroğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Ve Kilosu – Burcu! Dizileri https://youtu.be/0EVJ4U9m4s8