Kimdir

Hayal Köseoğlu boy kilo burcu – Oynadığı diziler ve filmleri – Mahkum Sasha kim?

Hayal Köseoğlu boy, kilo, burcu. Oynadığı diziler ve filmleri. Kimdir? Kaç yaşında? Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Twitter ve Instagram adresi. Mahkum dizisindeki Sasha kim? Gerçek adı.

Hayal Köseoğlu Kimdir? Yaş Boy Kilo Burcu

Hayal Köseoğlu Türk tiyatro, dizi ve film oyuncusudur. Aynı zamanda model, müzisyen, söz yazarı ve ses sanatçısıdır.
20 Aralık 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
1.70 metre boyunda ve 60 kilo olan oyuncu Yay burcundandır.
Babası reklamcı, annesi kimya mühendisidir.
İstanbul Aydın Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro ve İstanbul Aydın Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Dizileri Ve Filmleri

Geçmişte piyano çalıp, caz orkestrasıyla sahneye çıkmıştır.
Küçük yaşta oyunculukla tanışan Köseoğlu, 6 yaşında Ruhsar dizisinde ilk oyunculuk tecrübesini yaşadı.
Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.
Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin ve Mucize Doktor dizilerinde rol aldı.
‘Sesinde Aşk Var’, ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’, ‘Özgür Dünya’, ‘Beni Sevenler Listesi’ gibi başarılı filmlerde yer alan sanatçı ‘Bir Nefes Daha’ filmindeki performansıyla 2021 yılında 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.
2022’de Cezailer dizisinde Simge Saygın karakterine hayat verdi.
Son olarak Köseoğlu, ‘Mahkum’ adlı dizide sevenleriyle buluştu. Dizide Sasha karakterini canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu İcon Talent menajerlik ajansı bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam etmektedir. 16 Eylül 2022 tarihi itibarı ile Twitter hesabında 15.000 takipçisi, resmi Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Twitter adresi koseogluhayal Instagram adresi hayalkoseoglu

Mahkum Dizisi Sasha Kim?

Sasha, Mahkum dizisinde Hayal Köseoğlu tarafından canlandırılan karakter.

Barış Yesari’nin sağ kolu, her türlü işini yaptırdığı çok özel bir gangster. Cesaretinin ve zekasının getirdiği gücü hayranlık uyandıran; bu görüntüsünün altındaki duygusal kırılganlığı ise iç acıtan bir kadın. Zorlu bir çocukluk geçirdi. Annesinin erken yaşta kanserden ölümünün çok etkisinde kalıp 15 yaşında anoreksi hastalığına yakalandı ve buna rağmen hayata karşı güçlü durmak için lisedeyken kick boks öğrendi. Antalya’da doğan Sasha’nın annesi Ukraynalı, babası Türk. Annesinin ölümünden sonra evden kaçtı. Çocukluğundan beri bilgisayar başında anti sosyal bir hayatı vardı, müthiş bir hackera dönüştü. 20’li yaşlarına geldiğinde İstanbul’da suç ortamlarına girdi. Erkek arkadaşı intihar ettikten sonra tamamen değişti. Sokaklarda yatmaya, uyuşturucu kullanmaya başladı. Bir gece yarısı Beyoğlu’nda Barış Yesari onu sokakta yattığı yerden kaldırdı ve yanına aldı. O zamandan beri Barış için çalışıyor. Bazen öldürerek, bazen algı yaratarak iş çözüyor. Kılıktan kılığa girebilen, her işi olağanüstü bir soğukkanlılıkla çözebilen bireysel bir anarşist.

Barış’ın en iyi arkadaşıdır. Kendisi de Barış gibi psikopattır. Barış’la Büge ayrıldıktan sonra en zor zamanında tanışmıştır. Barış onun hayatını kurtarmıştır ve onunla arkadaş olmuştur. Çok iyi bir hackerdır ve Barış onun hayatını kurtardığından beri onun arkasını temizler ve cinayetlerindeki en büyük rol ondadır. 18. bölümde Sinyor tarafından kaçırılır ama sonrasında Sinyor onu serbest bırakır. Cinayet şüphelisi olarak alınacakken, Sinyor, Barış’ın ricasıyla Sasha’yı kaçırdığı günü evine misafir olduğunu anlatarak polisten kurtarmıştır. Barış, Fırat’a yakalanınca Bekir ve Nazlı’yı rehin alır, Fırat Barış’ı bıraktığında onları da geri bırakır. 23. bölümde Barış’la birlikte Yesari Holding’e bağlı bankayı soyar ve onunla beraber kaçmaya çalışır. Bir ormana giderler ancak Fırat onu orada yakalar. Fırat’a Barış’ın Zahit’i öldüreceğini söyler ve Barış’ın yakalanmasına neden olur. Rafi ile kaçarken Paşa’nın parasını çalar. Paşa yollarını kesip parayı geri alır ve Paşa tarafından elinden vurulur. bölümde Rafi ile Barış’ın akıl hastanesinden kaçmasına yardımcı olur. Fırat ve Derya da peşlerinden gelir. Arabadan indikten sonra bir ormana doğru kaçmaya başlar ve en sonunda Derya tarafından yakalanır. Bölümün son sahnesinde hapiste biri ona bıçak çekerken görülür.

Hayal Köseoğlu Oynadığı Diziler

Cezailer / Simge Saygın / 2022
Mahkum / Sasha / 2021
Bonkis / Özge / 2021
Mucize Doktor / Açelya / 2019-2021
İstanbullu Gelin / Zeynep / 2017-2018
Ufak Tefek Cinayetler / Derya / 2017
Arkadaşlar İyidir / Merve / 2016
Muhteşem Yüzyıl / Nilüfer Hatun / 2011
Aşk-ı Memnu / Pelin / 2008-2010
Mahallenin Muhtarları / Zekiye / 1999
Ruhsar / 1998

Hayal Köseoğlu Oynadığı Filmler

Beni Sevenler Listesi / Tutku / 2021
Bir Nefes Daha / Devin / 2020
Özgür Dünya / 2019
Yedinci Koğuştaki Mucize / 2019
Sesinde Aşk Var / Deniz / 2019

Müziklerini Yaptığı Yapımlar

2019- Sesinde Aşk Var (Sinema Filmi)

2018- Ufak Tefek Cinayetler TV Dizisi)

2016- Arkadaşlar İyidir(TV Dizisi)

Tiyatro Oyunları

Yakaranlar
Fantastik Hikayeler Makinesi

Yer Aldığı Reklamlar

Neutrogena

Hayal Köseoğlu Kimdir? Oynadığı Dizileri Ve Filmleri https://youtu.be/qbkKZ906XLw