Kimdir

Pelin Uluksar kimdir? Boy kilo – Ben Bu Cihana Sığmazam Süheyla kim?

Pelin Uluksar kimdir, kaç yaşında? Burcu, boy ve kilosu. Oynadığı dizileri ve filmleri. Twitter ve Instagram adresi. Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Süheyla kim? Gerçek adı.

Pelin Uluksar Kimdir?

20 Nisan 1994 İstanbul doğumlu olan Pelin Uluksar, 5 yaşında bale yapmaya başladı ve 7 yıl boyunca da yarı zamanlı bale yaptı. Bir dönem piyano ve resim eğitimi aldı. Lise boyunca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne gitti ve konservatuara hazırlandı. Bu kurumda 4 yıl tiyatro ve diksiyon dersleri aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Eğitimini tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Uluslararası Micheal Chekhov Atölyesi’nden, oyunculuk eğitimi alan Uluksar, oyunculuk hayatına 2016 yılında No 309 dizisi ile başladı. Dizide Nergis Yenilmez karakterini canlandırdı.

2018’de Bir Deli Rüzgar dizisinde Melis Rengin, 2019’da Vuslat dizisinde Nehir Erdem karakterine hayat verdi. 2021’de Sen Çal Kapımı dizisinde Püren, Küçük Yalanlar dizisinde Eda, Benim Hayatım dizisinde Ahu rolleri ile yer aldı.

Yer aldığı dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de oynadı. ‘7 Melek’ ve ‘Küçük Yalanlar’ filmlerinde rol aldı. Günümüzde atv televizyon kanalında yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Süheyla karakterini canlandırmaktadır. Başarılı aktris Socia Menajerlik bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Boy Kilo Burcu

Bale, Eskrim, Vokal gibi yetenekleri olan Pelin Uluksar iyi derecede İngilizce biliyor. Boğa burcundandır. 171 cm. boyundadır ve 53 kilodur.

Sosyal medyada Twitter ve Instagram kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada Twitter hesabında 13.300 takipçisi, mavi tıklı Instagram hesabında 815.000 takipçisi bulunmaktadır.
Twitter adresi pelinuluksar Instagram adresi pelin.uluksar

Pelin Uluksar Kimdir? Dizileri Filmleri | Ben Bu Cihana Sığmazam Süheyla Aslında Kim? https://youtu.be/OY7aF3CLus4