Kimdir

Serhan Süsler Kimdir? Oynadığı Diziler – Üç Kız Kardeş Nihat Kim?

Serhan Süsler kimdir? Oynadığı diziler ve filmler. Evli mi? Eşi kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Burcu, boyu, İnstagram adresi. Üç Kız Kardeş Nihat kim? Hayatı hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı.

Serhan Süsler Kimdir?

Serhan Süsler, oyuncu ve yönetmendir. Tiyatro, dizi, ve film oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.
12 Kasım 1977 tarihinde Manisa’da doğdu.
Tiyatro oyunculuğuna 1997 yılında Akademi İstanbul’da Harold Pinter’ın ‘The Lover’ adlı oyunuyla başlayan Süsler, bugüne kadar sayısız oyunda sahne aldı.
2004’te Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun olan oyuncu burada birçok ustadan ders aldı.
Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kedi, Kenter Tiyatrosu, Galataperform’da çalıştı.
2013 Houston Film festivalinde Remy Ödülü, 18.Afife Jale Yeni Kuşak Özel Ödülü, 2018 Ekin Yazın Dostları Yılın Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü, 8.Lions Ensemble Ödülü’ne layık görüldü.

Serhan Süsler Oynadığı Diziler Ve Filmler

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra Filinta, Böyle Bitmesin, Annem, Kollama, Çemberimde Gül Oya, Pilli Bebek, Binbir Gece, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ex Aşkım gibi dizilerinde yer alan Serhan Süsler ayrıca; Ateşin Düştüğü Yer, Cehennem, Kilit, Miras, Bekçi, Kiraz Mevsimi, Bekçi, Küçük Şeyler, Uçuş 811 gibi filmlerde de rol aldı. Başarılı oyuncu şu sıralar ise Kanal D televizyon kanalının dizisi olan Üç Kız Kardeş dizisinde Nihat karakterine hayat vermekte. Binbir İletisim menajerlik bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam ediyor ve yaşantısını İstandul’da sürdürüyor.

Serhan Süsler Evli Mi? Eşi Kim? Burcu Boyu İnstagram Adresi

Serhan Süsler, 2015 yılında İletişim danışmanı Duygu Özsoy ile hayatını birleştirmişti ancak çift 2021’de ayrıldı. Manisalı oyuncu Akrep burcundandır ve 1.80 boyundadır. Bu yazının hazırlandığı sırada İnstagram hesabında 42.100 takipçisi bulunmaktadır. İnstagram Adresi serhansuslerr

Sahne Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

Cyrano de Bergerac, Kral Lear , Bozuk Düzen, Kamelyalı Kadın, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Çok Geç Olmadan, Dalga, Romeo and Elisa, Uyarca, Ölüleri Gömün, İç Ses…