Kimdir

Pınar Erbaş Kimdir? Kaç Yaşında? Show Haber Sunucusu

Pınar Erbaş kimdir? Show Ana Haber sunucusu Pınar Erbaş kaç yaşında ve nereli? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu ne? Tüm bu soruların cevapları şu sıralar arama motorlarında sıklıkla aranmakta. Ünlü sunucunun boy ve kilo bilgileri gibi çok çeşitli bilgiler araştırılıyor. Bu nedenle sizler için ünlü sunucu hakkında tüm bu konulara yer verdiğimiz bir biyografi yazısı hazırladık. İşte Pınar Erbaş’ın hayatı!

Pınar Erbaş Kimdir? Kaç Yaşında?

Pınar Erbaş, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.
Lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde yatılı olarak tamamlayan Pınar Erbaş, lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı.
Geçmişte diksiyon eğitim almış olan Pınar Erbaş, ileri düzeyde İngilizce’nin yanın sıra Galatasaray’da eğitim görmesi nedeniyle ileri düzeyde Fransızca da bilmektedir.

Üniversite’de eğitimine devam ederken Habertürk’te stajyer olarak çalışmaya başlayan Pınar Erbaş, okulunu bitirdikten sonra muhabirlik hayatına Habertürk gazetesinde başladı. Bu dönemde aynı zamanda yaşam, kültür ve sanat gibi konularda da röportajlar yapan Pınar Erbaş, 5 yıl boyunca Habertürk’te çalıştı. Habertürk’teki kariyerini noktaladıktan sonra 2013 yılında Show TV’de çalışmaya başladı ve burada öncelikle sabah haberlerini sundu. Bir süre sabah haberlerini sunduktan sonra hafta sonu bülteninde sunuculuk yapmaya başladı. Uzun bir süredir ise hafta sonu ana haber bülteninde sunuculuk yapmaya devam etmektedir.

Galatasaray Üniversitesi ağırlıklı olmak üzere farklı eğitim kurumlarında lisans ve yüksek lisans öğrencilerine diksiyon, etkili iletişim ve medya okur-yazarlığı ile ilgili dersler veren Erbaş, pek çok kez Türkiye’nin En İyi Kadın Haber sunucusu seçildi.

2021’de BloombergHT televizyon kanalında 1+1=1 isimli programı sundu.

Pınar Erbaş sunuculuk kariyerinin yanında 2019 yılında iki tane masal kitabı yazmıştır. “İnek Möli Asla Unutmaz” ve “Tavuk Rola Şarkı Söylemek İstiyor” isimli iki adet kitabı bulunmaktadır.

Pınar Erbaş Aslen Nereli? Evli Mi? Sevgilisi Var Mı? Burç Boy Kilo

1.70 boyunda ve 54 kilo olan Pınar Erbaş, İkizler burcudur. Bilindiği kadarı ile evli değildir ve sevgilisi yoktur.

Sosyal medyada genellikle Twitter ve İnstagram kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı esnada Twitter hesabında 14.000 takipçisi bulunuyor. Mavi tıklı İnstagram hesabında ise 55.700 takipçisi bulunuyor.

Twitter pinar_erbas

İnstagram pinarerbas_

Pınar Erbaş KİMDİR? Show TV Ana Haber Sunucusu https://youtu.be/9q4OV6zhAjs