Kimdir

Yargı Dizisi Özlem Kim? Pınar Töre Kimdir? Kaç Yaşında? Dizileri!

Yargı dizisi Özlem kim? Pınar Töre kimdir? Kaç yaşında? Oynadığı dizileri ve filmleri. Burcu, boyu ve kilosu. Hayatı hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı yapımın kadrosuna, Cezmi Baskın, Ayşenil Şamlıoğlu ve Nergis Öztürk’ün ardından, Eren’in (Uğur Aslan) eski sevgilisi Özlem karakteriyle Pınar Töre de dahil oldu. Bu nedenle izleyiciler oyuncu hakkında arama motorlarında araştırmalar yapmaya başladı. Evli mi? Eşi kim? Aslen nereli? Gibi çok sayıda soru cümleleri arama motorlarında aranmaktadır. Bu nedenle başarılı oyuncu Pınar Töre hakkında bir yazı hazırladık. Oynadığı dizileri ve filmleri yazımızın sonunda listeledik. Kullandığı sosyal medya hesaplarının adreslerine de yazımız aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Yargı Dizisi Özlem Kim? Pınar Töre Kimdir?

Pınar Töre, çevirmen, tiyatro, dizi ve film oyuncusudur.

6 Kasım 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 2005 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü’nden mezun oldu.

İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2009 yılında Aşk Ve Ceza dizisi ile yaşadı. 2016 yılında ‘Anne’ dizisinde oynadı. 2017 – 2018 yılları arasında ‘Bizim Hikaye’ dizisinde Esra karakterine hayat verdi. 2018 – 2019 yılları arasında ‘Elimi Bırakma’ dizisinde ‘Fatma’ karakterini canlandırdı. 2020 – 2021 yılları arasında TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah’ın eşi Melik Sencer’in annesi rolünde olan Başulu Hatun karakterine hayat verdi.

Dizi oyunculuğunun yanı sıra filmlerde de oynadı. Canavarlar Sofrası, Çekmeceler, Karanlıktakiler, Son Çıkış gibi çeşitli filmlerde oyunculuk yaptı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra tiyatro oyunlarında yönetmen ve yönetmen yardımcısı gibi görevler üstlendi ve çeviriler yaptı. Malafa, İki Kişilik Bir Oyun, Dövüş Gecesi, Kış Dönümü gibi çeşitli tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Başarılı oyuncu 2021’in sonlarına doğru Kanal D televizyon kanalının dizisi olan ‘Yargı’ dizisinin oyuncu kadrosu içerisine dahil oldu. Dizide Komiser Eren’in eski sevgilisi olan ‘Özlem’ karakterine hayat vermektedir. Renda Güner menajerlik ajansı bünyesinde yeni projelerde de yer almayı sürdürmektedir.

Burcu Boyu Kilosu

Ankaralı oyuncu Pınar Töre Akrep burcu özelliklerini taşımaktadır. 1.60 metre boyundadır ve 51 kilodur. Eşi veya sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

Başarılı oyuncu çok sık olmasa da sosyal medyada Twitter ve İnstagram kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada Twitter adresinde 1.516 takipçisi bulunmaktadır. İnstagram hesabında ise 19.200 takipçisi bulunuyor.

Twitter Adresi https://twitter.com/pinartore

İnstagram Adresi pinartore

Pınar Töre Dizileri

Yargı, Kanal D, 2021
Uyanış Büyük Selçuklu, TRT, 2020
Elimi Bırakma, TRT, 2018
Bizim Hikaye, Fox TV, 2017
Anne, Star TV, 2016
Aşk Ve Ceza, 2009

Pınar Töre Filmleri

Çekmeceler, Yönetmen: M. Caner Alper ve Mehmet Binay, 2014
Canavarlar Sofrası, Yönetmen: Ramin Matin, 2011
Karanlıktakiler, Yönetmen: Çağan Irmak, 2009

Görev Aldığı Bazı Tiyatro Çalışmaları

Kış Dönümü, Yönetmen: Murat Daltaban, DOT, 2016
Dövüş Gecesi, Dot, 2014
İki kişilik bir oyun, İKSV, 2012
Süpernova (Beautiful Burnout), DOT, 2012
Festen-Kutlama, Dot, 2011
Malafa, Dot, 2010
Vur Yağmala Yeniden, Dot, 2009

Yargı Dizisi Özlem Kim? Pınar Töre Kimdir? Kaç Yaşında? Biyografi – Burç Boy Kilo Dizileri Filmleri https://youtu.be/ejz8uf5kEZE