Kimdir

Aşk Mantık İntikam Atlas Kimdir? Emir Güler Kimdir? Kaç Yaşında?

Aşk Mantık İntikam dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. O oyunculardan birisi de Emir Güler. Peki Emir Güler kimdir? Kaç yaşında? Esra’nın oğlu kim? Bu soruların yanıtlarını içeren ve daha fazla ayrıntılı bilgiler edinebileceğiniz bir yazı hazırladık.

Emir Güler çocuk oyuncudur. 24 Nisan 2017 doğumludur. 2020’de Baby Turco reklamında 2021’de Doğuş reklamında yer almıştır. Yakın zamanda FOX TV televizyon kanalında yayınlanmakta olan ‘Aşk Mantık İntikam’ isimli dizinin oyuncu kadrosu içerisine dahil olmuştur. Dizide Esra’nın oğlu ‘Atlas’ karakterine hayat vermektedir. Bilindiği kadarı ile ilk dizisi ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisidir. Hande Aytar menajerlik ajansı bünyesinde yeni projelerde de yer almayı sürdürmektedir.

Ajans sayfasında yer alan bilgilere göre Boğa burcundandır. 100 cm boyundadır ve 20 kilodur. Sosyal medyada ailesi tarafından yönetilen bir İnstagram hesabı bulunmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada İnstagram hesabında 4.448 takipçisi bulunmaktadır. ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde yer aldığı bölümlerin sayısı arttıkça İnstagram takipçi sayısının da daha yüksek sayılara ulaşması beklenmektedir.

Emir Güler İnstagram Adresi emirr.guler