Kimdir

Gönül Dağı Elif Hemşire Kimdir? Zümre Meğreli Kimdir? Dizileri! Boyu

Gönül Dağı dizisindeki Elif hemşire kimdir? Gerçek adı ile Zümre Meğreli kimdir? Kaç yaşında? Oynadığı dizileri neler? Doğum tarihi nedir? Burcu ne? Boyu ve kilosu kaç? Aslen nerelidir? Sevgilisi var mı? İnstagram ve Twitter adresi nedir? Tüm bu soruların cevapları Gönül Dağı izleyicileri tarafından merak edilmektedir. Ayrıca oyuncu hakkında arama motorlarında çok sayıda araştırma yapılmaktadır. Fakat şunu baştan belirtelim ki Zümre Meğreli hakkında çok bilgi bulunmayan bir oyuncudur. Zamanla elbette ki röportaj verdikçe kendisini daha yakından tanıma fırsatı bulacağız. Yine de oyuncunun hayatı hakkında bir biyografi yazısı girişi yapmak istedik. Zamanla yeni bilgiler elde ettikçe yazımızda düzenlemelere ve güncellemelere gideceğiz.

Gönül Dağı Elif Hemşire Kimdir? Zümre Meğreli Kimdir? Kaç Yaşında?

Zümre Meğreli tiyatro ve dizi oyuncusudur. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır.
Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Hipomani, Şatonun Altında, Bir Baba Hamlet ve Küründen Kabare gibi tiyatro oyunlarında sahne almıştır.
Zümre Meğreli, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra 2020’den itibaren rol aldığı Gönül Dağı dizisinde Hemşire Elif karakteri ile ilk ve tek dizi deneyimini yaşamıştır. Ancak kariyerine çok önemli bir dizide başlangıç yapmıştır. Tek şanssızlığı dizideki partnerinin diziden çıkması olmuştur. Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in canandırdığı Serdar karakteri ile hikayede aralarında tam bir aşk filizlenebilecekken maalesef Utku Ateş diziden ayrılmıştır. Buna rağmen izleyici kendisini dizide gördüğü için halen çok mutludur. Sosyal medyada bahsi geçen ikilinin yeniden dizide olması için çok fazla paylaşım yapılsa da maalesef bu mümkün olmamıştır. Başarılı oyuncunun ileride yer alacağı projeler hayranları tarafından sabırsızlıkla merak edilmektedir.

Zümre Meğreli Boy Ve Kilosu

Zümre Meğreli 1.68 boyunda ve 52 kilodur. Maalesef ki şimdilik tam doğum tarihi, burcu, nereli olduğu, sevgilisi olup olmadığı gibi bilgiler bilinmemektedir.

Gönül Dağı Elif Hemşire İnstagram Adresi

Saf güzelliği ve sergilediği başarılı oyunculuk performansı nedeniyle şimdiden çok sayıda hayranı bulunan oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile İnstagram’da 52.100 takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun takipçi sayısı her geçen artmaktadır. Gönül Dağı dizisinin bölümleri ilerledikçe de bu sayının artış göstermeye devam etmesi beklenmektedir.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/zumre.megreli/

Gönül Dağı Dizisi Elif Kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Elif karakteri köyün hemşiresidir. Köyde iğne yapan pansuman yapan Elif sevilen iyi kalpli bir kızdır. Elif en çok da Halime ablanın oğlu Taner’e aşıktır. Her akşamı Halime ablanın tansiyonunu ölçmeye giden Elif’in tek amacı Taner’i görmek ve Taner’e kendini göstermektir.

Bu Video İlginizi Çekebilir

Gönül Dağı Doktor Kenan Kimdir? https://youtu.be/OMKQIv0V0w0