Kimdir

Münibe Millet Kimdir? Kaç Yaşında? Türkan Hanım’ın Konağı Nurhayat Kim?

Münibe Millet kimdir? Kaç yaşında? Boyu ve burcu ne? Kısaca hayatı. Türkan Hanım’ın Konağı dizisindeki Nurhayat kim? Bugüne kadar oynadığı dizileri ve filmleri. İnstagram ve Twitter adresi ne? Ayrıntılı biyografi yazısı.

(Not: Dilerseniz bu yazıya sesli anlatımlı ve görsel olarak video şeklinde de ulaşabilirsiniz) https://youtu.be/9jCU_2_qkgA

Münibe Millet YouTube Biyografisi

Münibe Millet Kimdir? Kaç Yaşında? İnstagram Adresi Ne?

Münibe Millet Oyuncu / Koreograf, eğitmen ve seslendirme sanatçısıdır. 23 Ocak 1980 Elazığ doğumludur.
Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nde eğitimine başlayan sanatçı, Tiyatro Pera’da birçok oyunda rol aldı.
Oyunculuk eğitiminin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Modern Dans Bölümünü de bitiren Münibe Millet, bugüne kadar tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmlerinde, dizilerde ve reklamlarda da oynadı.
Aynı zamanda uzun süredir de hem tiyatro hem de dans eğitmenliği yapıyor. Ayrıca seslendirme sanatçılığına da devam ediyor.

Münibe Millet Dizileri Ve Filmleri

Lions Selim Naşit Tiyatro Ödüllerinde, ‘En Genç Usta’ ödülü alan oyuncu, Evdeki Yabancı, Hayat Bağları, Yeditepe İstanbul, Doktorlar gibi bir çok dizide yer aldı.
Sivil, Damat Koğuşu, Kapan, Bayi Toplantısı sinema filmlerinde yer alan sanatçı, şu anda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde Nurhayat karakterine hayat veriyor.
Tümay Özokur Menajerlik Ajansı ile çalışmaktadır. 1.63 boyundadır, Kova burcudur.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/munibemillet/

Twitter Adresi https://twitter.com/munibemillet