Kimdir

Emanet Dizi Oyuncusu Gözde Gürkan Kimdir? Emanet Dizisi Begüm Kim?

Emanet dizisinde yer alan Gözde Gürkan kimdir ve nerelidir? Yaşı, boyu ve kilosu nedir? Burcu nedir? İnstagram hesap adresi nedir? Hangi dizilerde yer aldı. Ayrıntılar biyografi yazımızda.

Gözde Gürkan Kimdir? Emanet Begüm Kim?

Gözde Gürkan 10 Eylül 1992 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Çocukluğu Bursa’da geçti. Aslen Malatyalıdır.
Radyo Televizyon bölümü mezunu Gözde Gürkan , mezuniyet sonrası iki yıl yardımcı yönetmenlik , senaristlik ve dergi yazarlığı görevinde bulundu.
Bugüne kadar bir çok reklam filminde ve tiyatro oyununda yer aldı. Hilal Saral’ın Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.
Bir çok klip çalışmasında yardımcı yönetmen olarak yer alan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Star Tv ekranlarında yayınlanan
Kara Sevda dizisi ile gerçekleştirmiş ardından Adını Sen Koy dizisinde Mehtap karakterini canlandırmıştır.
Sonrasında da Show tv ekranlarında yayınlanan Darısı Başımıza dizisinde Derya karakterine hayat verdi.
Günümüzde ise kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet isimli dizide oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.
Hayvanları çok seven oyuncunun atlarla gezinti yapmak en büyük hobilerinden. Oyuncu olduğu için merak edilen şu klasik bilgileri de verelim.
Yaşantısını İstanbul’da sürdüren yetenekli oyuncunun kedileri vardır, hayvanları çok sevmektedir ve başak burcudur. 1.67 boyunda ve 48 kilodur.
Çok sık olmasa da İnstagram kullanmaktadır ve bu yazının hazırlandığı an itibarı ile resmi İnstagram hesabında 28 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. İnstagram adresi https://www.instagram.com/gozdegurkann/