Kimdir

Kuaförüm Sensin Jürisi Adnan Serter Kimdir Ve Nereli?

Kuaförüm Sensin programında jüri olarak yer alan Adnan Serter kimdir ve nereli?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün 12:30’da yayınlanan, kuaförlerin ve makyözlerin renkli mücadelesinin izleyici ile buluştuğu programın jüri koltuğunda bulunan Adnan Serter kimdir ve nereli? Kaç yaşındadır? İnstagram hesabı var mı? Salonu nerede? Öykü Serter’in neyi? Ayrıntılar biyografi yazımızda.

Adnan Serter; Kuaför, Image ve Coloroskopi uzmanıdır.
1967 senesinde İstanbul’da doğdu. Henüz 11 yaşındayken baba mesleği olan kuaförlüğe çırak olarak başladı ve eş zamanlı olarak eğitimine de devam etti.

Marmara Üniversitesi Elektrik Yüksek Okulu’nu yarım bırakıp 1986 senesinde profesyonel olarak kuaförlük yapmaya başladı.
1989’da ilk kuaför salonunu açtı.

Adnan Serter, halen 6 salonla hizmet veren Studio Kuaför Salonları’nın kurucu ortağı ve pazarlama ve eğitim direktörü olarak görev yapmaktadır.
Image ve Coloroskopi uzmanı olan Serter, Avrupa ve Amerika’da saç konusunda çeşitli eğitimlere katılmıştır.
Adnan Serter, uzmanı olduğu kesim, topuz ve saç rengi konusunda ülkemizde ve yurt dışında seminerler veriyor.

Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan Adnan Serter, Instagram’dan ve YouTube kanalından da paylaşım yaparak takipçilerine bilgilerini aktarmaya devam ediyor. Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile YouTube’de videolarının toplam izlenmesi 700 bine ulaşmış durumda ve abone sayısı da 11 bin. İnstagram hesabının takipçi sayısı ise 110 bine ulaşmış durumda.

Şu anda halen Show Tv’nin popüler programı Kuaförüm Sensin’de jüri üyeliği yapmaktadır.
Kırık fönün de mucidi olan ünlü isim aynı zamanda da, Türkiye’nin ilk kuaför eğitmeni olarak tarihe geçmiştir.